Orquestra

Des del seu concert de presentació al desembre de 2007, fins avui, ha desenvolupat un ampli repertori orquestral, d’acord amb les seues característiques tècniques, amén de nombroses col·laboracions de solistes tant de la pròpia societat com convidats.

L’Orquestra està formada per alumnes de la nostra escola del grau professional, antics alumnes i també estudiants d’altres Conservatoris i Escoles de Música que volen compartir amb nosaltres aquest projecte. Els nostres objectius són fonamentalment formatius i lúdics, oferint als seus components la possibilitat de desenvolupar una pràctica orquestral i cambrística.

Cor

El Cor és l’agrupació més jove de la nostra Societat.

Neix el maig de 2019 gràcies a l’esforç de la Junta Directiva actual i es crea per satisfer els socis que sempre havien demostrat un gran interès i il·lusió per que el Ateneu Musical del Port comptara amb este tipus de agrupació.

La seva primera actuació en públic va ser el juny de 2019 i el resultat va tenir una excel·lent acollida.

Actualment el director del Cor és José Francisco Sánchez Iborra i el nombre d’integrants és de 40 aproximadament.

No es necessiten coneixements musicals per inscriure com a corista.

Des de la Junta Directiva animem a continuar amb el bon fer d’aquesta agrupació i al fet que augmente el nombre de participants.

Banda simfònica

La Banda de música naix de l’afició d’uns ciutadans de **Canyamelar, formats musicalment en l’exèrcit, que van voler fundar **na banda de música.

L’evolució de la Societat ha sigut enorme des de llavors. Això ha sigut així fins als nostres dies, quan podem mirar orgullosos cap endarrere i veure d’aquesta manera el resultat de tota aquella il·lusió.

L’afició per la música d’aquests iniciadors s’ha convertit en la nostra gran Banda Simfònica, integrada per músics de la nostra escola.